duminică, 14 februarie 2010

Cand tu esti carpa lui de sters pe jos..

Sunteti impreuna si tot universul tau se invarte in jurul lui.Dar universul lui e muuult mai larg... atunci devii carpa lui de sters pe jos.Cum te prinzi ca s-a intamplat asta?

Pai:
1.Il vrei langa tine si dupa ce l-ai prins in pat cu alta- Bravo!E foarte bine ca l-ai iertat si i-ai demonstrat inca o data ca il iubesti, el iti promite sa nu se mai intample iar tu il crezi...dar cu tine cum ramane?

2.Il vrei langa tine si dupa ce ti-a tras o palma- Bravo!L-ai iertat si l-ai crezut cand ti-a spus ca era dupa "x" beri si nu si-a putut stapanii nervii ca deh, ii disparuse supraeul :))

3.Il vrei langa tine si prost la pat-Bravo!" Pana la urma de ce e atat de important sexul, noi ne iubim, conteaza el sa se simta bine"..Si din nou te intreb - Cu tine cum ramane?

4.Il vrei langa tine si badaran si taran-Bravo! Ce conteaza ca tu ai evoluat si te invarti in cercuri cu oameni manierati si frumos educati, pe el il iubesti chiar si necioplit, nu conteaza ca meriti ceva mai bun, poate un tip care sa-ti deschida portiera...

5.Il vrei langa tine si cu ma-sa la pachet(livrare special:D)-Bravo!Ce conteaza ca in ochii ma-sii esti curva, proasta ,urata si saraca, tu il iubesti si nu traiesti cu ea ci cu el...afla draga mea ca atat timp cat ma-sa va locui pe Terra tu vei fi nefericita

6.Il vrei langa tine desi el nu te mai vrea-Bravo! Agata-te de el, implora-l, roaga-l sa ramana, sa te foloseasca macar pentru sex dar sa nu plece!Aici atingi apogeul carpei de sters pe jos..

7.Il vrei langa tine si zgarcit!-Bravo! Ce daca nu ti-ai mai luat cerceii aceia, nici nu-ti placeau atat de mult..dar l-ai facut pe el fericit si nu ai mai cheltuit banii..Cu tine cum ramane?

8.Il vrei langa tine atunci cand lucreaza 24 din 24-Bravo! Atat timp cat va iubiti ce mai conteaza ca timpul petrecut este de ordinul secundelor?

9.Il vrei langa tine chiar daca acum este gras si bea 7 beri pe zi-Bravo!Ce daca tu esti o "barbie",cand v-ati cunoscut nu era asa, el era cel care arata ca un D.Juan,il iubesti si gras si duhnind a bere..

10.Il vrei langa tine si fara chef de viata-Bravo! Ce daca ati primit invitatia aceea la Geneva? El nu are chef de excursii..el asteapta vara sa se relaxeze la plaja cu 20 beri langa chezlong..

Daca te regasesti in cel putin una dintre cele 10 descrieri ale "animalului"(asa imi place sa-l alint:D)inseamna ca te comporti cu succes ca o carpa de sters pe jos, ca un pres pe care el il calca in fiecare zi..

19 comentarii:

  1. Bravo Emma! Good! Am savurat din plin tot ce ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Usoare aluzii catre cineva anume?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce urat din partea ta sa il faci animal

    RăspundețiȘtergere
  4. Ema nu e chioar asa.Pot sa te contrazic.Unii baieti se mai schimba.Am trait asta pe propria piele si acum imi e bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este Ema,sa-ti fie rusine ca l-ai facut animal, puteai sa-l faci si tu macar animalutz:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare! BV!BV!BV!BV!
    Pup Emica

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ca va credeti voi toate "barbie girl" si ne faceti pe noi animale

    RăspundețiȘtergere
  8. lasa mah ca ea e maica Tereza si noi suntem toti porci

    RăspundețiȘtergere
  9. hi hi mancav-ar mama de frustrati anonimi:)))) va macina rau =))))

    RăspundețiȘtergere
  10. esti un pic cam dura
    doare ce ai scris aici

    RăspundețiȘtergere
  11. si? cu tine cum ramane pana la urma? si cu " termenul" care a determinat trezirea?

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte bine surprinse defectele unui "el" dar sa nu uitam ca inca nu s-a nascut barbatul perfect

    RăspundețiȘtergere
  13. pai...daca accepti una din variantele descrise inseamna ca standardul nu este prea ridicat, dar, pentru ca intotdeauna exista un dar, sa recunoastem, e mult mai simplu de vazut greselile celuilalt, e mai simplu sa te intrebi de ce bea 7 beri si nu vine acasa, decat sa te intrebi daca nu cumva tu (femeia) ii provoci dorinta de alcool si lipsa acordarii timpului. Nu exista barbati perfecti si femei la superlativ, si fiecare are partea sa de vina, mai mica sau mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Flo, este adevarat ca nu exista barbati perfecti dar este la fel de adevarat ca exista barbati care nu indeplinesc niciuna dintre "conditiile" de mai sus, asa ca incearca sa nu o mai iei ca pe o chestie personala, un barbat inteligent este capabil sa redirectioneze o relatie atunci cand ceva nu merge, un barbat inteligent nu bea.Iar daca ai impresia ca tu, femeia ii provoci dorinta de alcool si lipsa acordarii timpului inseamna ca esti una dintre acele femei slabe,care nu este impacata cu ea, cu relatia sau cu ceea ce vrea de la viata in general.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand esti carpa ei de sters pe jos:

    - Cand accepti umilintele care le face fericita cu toti prietenii tai de fata
    - Cand, desi stii ca te insala, incerci sa nu-i spui nimic, doar pentru ca te gandeai ca o sa o faci sa nu te mai insele prin iubire, si sa fie iar cu sufletul alaturi de tine
    -Cand, dupa ce afli ca te insala, ii spui ca poate sa te mai insele numai sa fie langa tine
    -Cand iti reproseaza ca cel cu care te-a inselat e mai bun ca tine
    -Cand petrece noaptea cu altcineva in patul vostru, la cateva zile dupa ce v-ati despartit, si tu stai inca in casa respectiva
    -Cand iti suna prietenii sa le povesteasca de noul ei iubit si de fericirea ei cu el, doar ca sa afli tu, pentru ca stie enorm ca o sa suferi
    -Cand iti suna prietenii sa-ii intrebe cand o sa vii acasa ... si daca o sa vii in noapte urmatoare ...concluziile le deduceti si voi
    -Cand, dupa toate astea, tu iubind-o inca, o cauti, ea iti raspunde 2-3 zile, incantata, si apoi iti spune ca o deranjeaza ca o suni prea des.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intr-adevar, exista carpe de sters pe jos atat feminine cat si masculine, nu neaga nimeni asta, important este sa fi in stare sa te ridici, sa treci peste tot si sa o iei de la capat luand de la viata doar ce este bun si frumos.Atunci cand o relatie nu merge si ambele parti cauta fericirea in alte locuri este cazul sa se puna punct. Doar punct si de la capat...

    RăspundețiȘtergere
  17. stiti ce ma enerveaza foarte mult? faptul ca nimeni nu a fost in stare sa priveasca neutru tot ce a incercat fata asta sa scrie aici.toata lumea a luat-o personal.iar voi baieti in loc sa comentati numai prostii de ce nu sunteti in stare sa spuneti " da, eu sunt unul dintre acei baieti care nu se regasesne in nici una dintre descrierile de mai sus"

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Luana

    1. Nu am luat-o personal, departe..
    2. inteligenta unui barbat nu traduce si capacitatea sa de a se implica intr-o relatie (asta doar in cazul in care nu te-ai referit si la inteligenta emotionala)
    3. vorbeam la sensul general in care de regula dam vina pe cei din jurul nostru (natura umana), decat sa ne punem intrebari despre greselile noastre
    4. la ultima fraza iti dau dreptate, o femeie puternica ar trebuie sa stie sa isi controleze singura viata, si sa nu accepte oamenii care nu "corespund" alaturi de ele
    si 5. nu o sa inteleg niciodata dorinta oamenilor de a include in categori pe ceilalti, de parca toti am semana si toti am putea fi etichetati, istoria personala nu are nimic de a face cu marea realitate, si sa fim seriosi, tot ceea ce e scris aici (inclusiv comment-uri) vine din istoria singulara a fiecaruia

    RăspundețiȘtergere
  19. Cand tu esti carpa ei de sters pe jos. Cand te prinzi ca s-a intamplat asta?

    1. Ceri voie pentru orice

    Iti amani prietenii care te invita la o bere pentru a putea intai sa iti anunti prietena sau treci pe langa stadion si-ti aduci aminte ca sambata e un meci tare, dar nu-ti cumperi bilet pentru ca nu stii daca nu cumva prietena are alte planuri pentru ziua respectiva.

    2. Faci alegeri in functie de opinia sa

    Nu-ti cumperi blugii care-ti plac tie, ci blugii care-i plac ei. Nu comanzi la restaurant mancarea care ti-a starnit pofta, ci mancare pe care ea o considera sanatoasa pentru tine. Nu indraznesti sa spui ca ti-a placut un anume personaj dintr-un film pentru ca ea tocmai si-a exprimat o parere negativa fata de acesta.

    3. Nu te mai uiti dupa fete

    Atunci cand esti cu ea pe strada, nu mai indraznesti sa privesti dupa alte femeie. Brusc, ceea ce ti-a placut atatia ani, nu-ti mai place. Mai mult, daca ai atins indrazneala de-a remarca din priviri fundul unei fete si-ti atrage atentia, negi cu vehementa si ii precizezi rapid ca in cazul ei natura a fost deja maestra si nu ai avea de ce sa mai privesti in alte parti.
    4. Renunti la vechile obiceiuri

    Iti placea sa-ti lasi barba sa creasca, dar acum nu o mai faci. Ei nu-i place si nu vrei sa o superi. Obisnuiai sa vezi meciurile echipei favorite si doar o minune te putea desparti de o asemenea placere. Ei, ea a devenit aceasta minune din momentul in care nu mai ai curajul de-a-i spune ca in seara in care ea a programat o iesire, tu ai vrea sa vezi cum ai tai bat in deplasare.
    5. O impaci de fiecare data cand se supara

    Daca aveti o cearta, nu mai conteaza ca aceasta a pornit din vina ei sau ca nu are nici un argument sa se supere. Pur si simplu te dai peste cap sa o impaci. Te maimutaresti, o complimentezi exagerat, te milogesti, faci cam tot ceea ce te-a invatat relatia cu o femeie care te joaca pe degete.

    6. Nu o contrazici niciodata, niciodata indiferent de situatie. Are intotdeauna ultimul cuvant si tu ai dreptul sa taci

    7. Daca te imbraci si nu ii place te intorci acasa si te schimbi. Fara comentarii

    8. La cumparaturi mergi cu ckec-list, daca uiti ceva te intorci si cumperi. Fara comentarii

    9. Nu conteaza ora sau anotimpul cand vrea ceva executi

    10. Daca e nervoasa si iti da o palma nu spui nimic ca era si ea nervoasa trebuie sa intelegi si oricum poate o meritai

    RăspundețiȘtergere